FotoLOVEní

Datum přidání článku 27. 1. 2022

FotoLOVEní

Sotva skončí Vánoce a překulí se Novej rok, obchody rozsvítí červená a všude je to samý srdíčko. Nu jo, Valentýn se blíží. Náš útulnej ateliér Kouzelno se taky proměnil a je připravenej na to ohromný množství lásky. Ale není to všechno jen o tom jednom dni. Navíc Svátek svatýho Valentýna rozděluje svět na dvě poloviny, jedni ho uctívaj a druhý zas zatracujou. No a proto sem se rozhod, že tenhle článek nebude o valentýnskym focení, ale prostě o takovym láskovym focení, fotoLOVEní. A už nechám na vás, jestli fotky použijete jako dárek k „Valentýnu“ nebo třeba k narozeninám a výročí.

A co vám teda nabízim?

Párový focení

Je to takový focení, na který přijdete s partnerem/partnerkou. Focení bude probíhat v ateliéru a bude to sranda a pohoda. Pude hlavně o to, zachytit lásku a intimitu okamžiku. Ale pozor, všichni při tomhle focení budou oblečený! Abyste si nemysleli, že snad intimita znamená nahota nebo tak něco. To vůbec, pude nám o společnej smích a pohledy do očí. Následný fotky můžou bejt skvělej dárek, ale darovat můžete i samotný focení – formou poukazu.

Glamour focení

Tohle už je trochu jinej level. Na tohle focení přichází jednotlivec (většinou žena, ale samozřejmě i páni se můžou nechat nafotit pro svoje partnerky). Tohle focení je samozřejmě taky v ateliéru a je taky takový intimní, ale trochu víc sexy, než zamilovaný čumáčky a romantický pohledy do očí, zkrátka takový víc vrraaau. Tady už se můžete i trochu víc odvázat a vybavit se sexy prádýlkem a vyzývavym mejkapem (ženy teda, my chlapi sme sexy sami o sobě, žejo, dámy, bez urážky!). Opět ale nepude o žádnou levnou nahotu nebo tak něco, naopak, s fotkama si vyhrajeme tak, aby nakonec povzbudily chlapskou zvídavost a představivost a vyzdvihly ženskou smyslnost. Takže to bude sexy, ale na úrovni, zkrátka glamour.

Nechcete fotky darovat jen tak? Mrkněte na moje tipy na tištěný dárky z fotek, který se hodí nejen k Vánocům.

FotoLOVEní

FotoLOVEní

FotoLOVEní

FotoLOVEní

FotoLOVEní

FotoLOVEní

FotoLOVEní

FotoLOVEní

FotoLOVEní

FotoLOVEní