Vánoční Kouzelno

Datum přidání článku 18. 10. 2021

Vánoční Kouzelno

Vánoce, Vánoce přicházejííí

V obchoďácích už prodávaj vánoční kolekce a to znamená jediný, Vánoce sou za dveřma! Miluju vánoční atmošku, všechny ty vánoční dekorace, cukroví a svařák. Ale ještě víc miluju vánoční focení. Každej rok pro vás chystáme naše vánoční Kouzelno, útulnej a do posledního puntíku vylazenej ateliér se všema těma vánočníma detailama a heboučkýma dekama. Prostě žůžo. A nejlepší na tom je, že nepotřebujem sníh! V ateliéru lehce zvládnem vánoční focení dětí, rodinný a párový focení ale i vánoční focení těhulek, portrétů a miminek. A všechno v naprostym pohodlí se šálkem čaje.

Interiér versus exteriér

Focení v ateliéru je trochu jiný než venku, ale rozhodně né horší. Každý má to svoje. Focení v ateliéru nevyžaduje žádnou extra přípravu, teda pro vás. Pro mě jo. Kouzelno je útulný, vybavený, neprší tam a je tam teplo. Nejsme tak závislí na počasí, na tom aby byl sníh nebo jak dlouho bude svítit sluníčko. A zvládneme tam vyfotit fakt každýho.

Pořád váháte?

S vánočním focením začínáme s předstihem, stejně jako ty obchoďáky s kolekcema. To znamená, že vaše fotky budou připravený ještě před Vánocema a tudíž nemusí skončit jen na vaší krbový římse, ale můžou bejt milým vánočním dárkem třeba pro babičku. Nebo osobním přáním poslaným vašim příbuzným a kamarádům. I když s posíláním poštou bych byl opatrnej..Muhehe.

Abyste viděli, že nelžu, mrkněte do galerie a přesvěčte se sami, že naše Kouzelno je opravdu kouzelný!

Kdybyste s vánočníma dárkama přece jen trochu zaspali, mrkněte na moje tipy na vánoční dárky na poslední chvíli.

Vánoční Kouzelno

Vánoční Kouzelno

Vánoční Kouzelno

Vánoční Kouzelno

Vánoční Kouzelno

Vánoční Kouzelno

Vánoční Kouzelno

Vánoční Kouzelno

Vánoční Kouzelno

Vánoční Kouzelno