5 důvodů, proč se ke mně vrátit

Datum přidání článku 3. 11. 2023

S každým, koho fotím si vytvářím vztah. Když se po chvíli vzájemně oťukáme, vznikají nezapomenutelný momenty a hlavně fotky. No není škoda spolu strávit jen pár hodin a už se nikdy nevidět? Podle mě jo. Hned vám řeknu proč.

No stress, už se přece známe

Když se ke mně vrátíte na další focení, už víte, jak v klidu to bude. Rovnou se těšíte na příjemný odpoledne a starosti typu “musím si natrénovat hezkej úsměv” necháte klidně doma.

A ještě víc to platí u prcků. Pro děti, který fotím odmalička, jsem spíš srandovní strejda s foťákem než cizí chlap, co kolem nich běhá. Znám je často od kolíbky, proto mají fotky jejich dětství stejně přirozenej nádech.

Lukáš Kenji Vrábel fotograf - 5 důvodů, proč se ke mně vrátit - svatební a rodinná fotografie - Květen 2024

O 5 fotek víc a každý čtvrtý focení je na mě

Když se vrátíte, chci, aby se vám to vyplatilo. Proto mají všichni členové Kejniho famílie o pět fotek v balíčku navíc

Pokud se vracíte pravidelně, mám pro vás dárek v podobě focení malého balíčku zdarma. Stačí se na focení vrátit třikrát (alespoň jednou ročně), počtvrté je to na mě. Navíc nemusím vždycky fotit stejnou sestavu. Naopak je na vás, jestli první rok budete chtít rodinný portrét, podruhé si dáme zamilovaný fotky jen mámy s tátou, do třetice to budou třeba děti s babi a dědou. No a to čtvrtý máte grátis.

Fotoobrazy vám ladí dohromady

Mít svýho osobního fotografa má docela podstatnou výhodu – fotky k sobě vždycky ladí. Každej fotograf mám jinej styl a pokud vaše důležitý životní momenty zachycuje jeden člověk, třeba právě já, všechny k sobě budou pasovat. Barevně, stylově i nenucenou atmosférou. Takže pokud chcete sladěnou domácnost, víte, na koho se obrátit…

 

Lukáš Kenji Vrábel fotograf - 5 důvodů, proč se ke mně vrátit - svatební a rodinná fotografie - Květen 2024

Sleva na další focení

Slevy má rád každej. A protože já mám zase rád vás, dostanete ode mě po focení rovnou dva 500 Kč poukazy. První je sleva na další focení v následujícím roce jen pro vás, druhý pro zbytek rodiny, kámoše nebo kolegy v práci. Můžete ho poslat kolika lidem se vám zachce, protože čím víc spokojených focených, tím šťastnější Kenji. To se koneckonců vyplatí mně i vám. 

Fakt rád vás znovu vidím

Dáváte mi možnost dokumentovat vaše životy. Bejt u všech důležitejch věcí, poznat vaše nejbližší a užít si s váma hromadu srandy. Přestože to zní jako klišé, právě kvůli vašim příběhům mám svou práci tak rád.

 

Lukáš Kenji Vrábel fotograf - 5 důvodů, proč se ke mně vrátit - svatební a rodinná fotografie - Květen 2024