Flowerboxy jako skvělej dárek

Datum přidání článku 11. 3. 2024

Miluju originalitu a osobitost nejen na fotkách, ale zkrátka všude tam, kam se dá alespoň trochu otisknout. Ročně jsem hrdou součástí desítek svateb, pošmáknu si na desítkách svíčkových, tak tak se vyhnu desítkám obřích makronkových věží a taktně obdivuju svatební dary v podobě obrazů jelenů v říji.

A protože paroháči na svatbě nejsou úplně top strop, hodím sem tip na neotřelej dárek, kterej se hodí pro novomanžele, jako dojemný poděkování rodičům snoubenců nebo třeba jako dárek ke každému výročí svatby. Nebo až půjdete žádat budoucí tchyni o ruku nevěsty. Jen dejte pozor, rána do hlavy touhle parádou pekelně bolí.

Jde totiž o dřevěné flowerboxy, do kterých si můžete naporučit prakticky cokoliv, co vyhovuje barvou, rozměry a není to zelenej mixér. Takže jednou ranou můžete darovat dlouho čerstvé květiny, oblíbenou lahvinku, pár kaček do nové domácnosti, něco sladkého na nervy, případně nějakej ten šperk blyštivej. Na víko si klidně nechte vygravírovat věnování, veršíček, třeba to od Huga… Box se dá znovu použít, takže recycling, upcycling a další všemožný cling, eko, bio, ezo… zkrátka je to pecka, což bych samozřejmě řekl, i kdybych za to neměl jeden, maximálně dva, slíbený od holek z Flowerboxy Terezianna.