Buďte dokonalá nevěsta: 6 TIPŮ, JAK OVLÁDNOUT SVATEBNÍ FOTKY!

Datum přidání článku 9. 1. 2024

Ke svatebním fotkám se budete vy i vaši blízcí vracet po mnoho let. Ať už plánujete svatbu na hradě, pláži nebo vlastní zahradě, máme pro vás šest skvělých tipů, jak být ta nejodolatelnější nevěsta.

 

NADČASOVÉ LÍČENÍ 

Extrémní trendy? Jedno velké NE. Vsaďte spíš na nadčasovou eleganci! Hnědé, růžové a fialové odstíny budou vaši nejlepší kámoši. Taky vám připadá, že třpytky jsou víc hollywoodská premiéra než svatba? Zapomeňte na ně! Nechť vaše krása září přirozeně a hlavně vkusně.

 

PŘIROZENĚ KRÁSNÁ I NA FOTKÁCH

Chcete vypadat jako vy, ale v lepším světle? Dejte si pozor, aby vás fotoaparát neokrádal o vaši přirozenou krásu! Jemná rtěnka a lehký tónovací krém – BINGO! Tyhle dva parťáci vám pomůžou pro dosažení svěžího vzhledu, s ohledem na to, jak moc milujete svůj „no make-up“ look.

 

USMÍVEJTE SE

Úsměv je nejlepší šperk, který si můžete vzít nejen na svatbu. Bez ohledu na to, jestli vás dráždí létající rýže nebo vás píchá špendlík na šatech, usmívejte se! A pokud přeci jen potřebujete rozesmát, povolejte kamarádku.

 

SLUNCE, VÍTR, DÉŠT

Předpověď počasí sice znáte, buďte však připravená na všechny přírodní výkyvy! Líčení odolný vůči potu či větru je klíčové. A ano, vyzkoušejte si ho předem – nechcete přece zažít beaty katastrofu v den D!

 

NEZBYTNÁ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA

Jako nevěsta budete hvězdou celý den, takže si s sebou vezměte tajnou zbraň – Kosmetickou taštičku! Korektor na náhlý nedokonalosti, pudr na zmatnění pleti a rtěnka, která vydrží i po dortové bitvě. Ubrousky a vatové tyčinky pro úpravu rozmazané řasenky jsou taky na místě – nikdy nevíte, kdy slzu radosti upustíte.

 

UŽÍVEJTE SI

Vrcholný tip pro dokonalou nevěstu – BAVTE SE! Svatba je váš den a žádný tip na líčení či účes vám nedokáže dodat tolik krásy, jako šťastný výraz. Proto si svatbu užijte od začátku do konce a nechte se okouzlit samotným momentem. 

 

Teď už zbývá říct ANO a být tou nejlepší verzí sama sebe v tento nezapomenutelný den!