6 výhod, který vám přinese předsvatební focení

Datum přidání článku 14. 6. 2023

Předsvatební focení. Ano, nebo ne? Blíží se váš den D a tahle otázka se vám pořád honí hlavou? Tak já vám trochu pomůžu s rozhodováním. Pro někoho je možná focení před svatbou zbytečnost, podle mě je to ale super způsob, jak si pojistit, že vaše svatební fotky pak budou ty nejdokonalejší na světě. Protože v den, kdy půjdete k oltáři, už budete mít díky téhle zkušenosti v rukávu hned několik trumfů.

 

1) Proklepnete si fotografa

To jako mě. I když si spolu dáme před svatbou kafe, nebo aspoň videohovor, nepoznáme se při tom totiž tak dobře jako přímo v akci. Teprve při focení se spolu můžeme 100% naladit na stejnou vlnu a vysvětlit si pořádně, co kdo čeká. A rovnou si to pěkně i vyzkoušet. Ve svatební den už díky tomu všichni budeme vědět co a jak, a nic nás jen tak nerozhodí.

 

2) Zbavíte se nervozity

Možná bude tohle vaše první párové focení vůbec. Jste teda asi trochu nervózní, co? Na předsvatebním focení ale zjistíte, že se fakt není čeho bát. Osobně se postarám, aby z vás všechny rozpaky opadly už během prvních pár cvaknutí spouště. A až přijde svatební den, už budete mít natrénováno a před objektivem se budete cítit jako profíci.

 

3) Zjistíte, co přesně chcete a co ne

Máte v mysli dokonalej nápad na svatební fotku? Co když se vám ale ve skutečnosti už tolik líbit nebude? To si právě nanečisto vyzkoušíme při předsvatebním focení. Když vám něco nesedne, do svatby ještě zbyde dost prostoru na vychytání much. Ušetříme si tím čas, kterýho v den D není zrovna nazbyt.

 

Lukáš Kenji Vrábel fotograf - 6 výhod, který vám přinese předsvatební focení - svatební a rodinná fotografie - Květen 2024

 

4) Můžete vyzkoušet, jak bude vypadat svatební účes a líčení

Co si budeme povídat. Když jde o účes a líčení, žádná z dam si nikdy není úplně jistá, jestli zvolila správně. Zvlášť když jde o to svatební. I v tomhle dost pomůže předsvatební focení. Naplánujte si focení na termín, kdy máte domluvenou i zkoušku účesu a líčení. Na fotkách pak na vlastní oči uvidíte, jak vám to bude v den D slušet. Fotky totiž, na rozdíl od kouzelnejch zrcadel, nikdy nelžou.

 

5) Získáte super materiál pro svatební výzdobu nebo tvorbu oznámení

Krom toho, že budete mít konečně co na zeď do rámečku, předsvatební fotky najdou i hromadu dalšího využití. Skvěle poslouží při tvorbě svatebních oznámení, budete mít co nasázet do svatebních novin a čím vyzdobit místo, kde se bude později slavit.

 

6) Užijete si netradiční rande a kopec zábavy         

To nejlepší na konec. Nebudu po vás chtít žádný strojený pózy. Nebudu vás nutit celou dobu křečovitě volat „sýýýýýr“. Užijete si společně pohodový rande, při kterým vám budu nenápadně křenit s foťákem. Při tom pokecáme a společně se zasmějeme. Zachytím upřímnej úsměv, opravdový emoce a lásku, která visí mezi váma ve vzduchu. A bude vás to bavit, to slibuju.

 

Teď už víte, proč předsvatební focení fakt není zbytečnost. Takže mrkněte na moje balíčky a vyberte si zážitek podle svýho gusta.